Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - Download lagu gratis Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - - | Lagu Terbaru

Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - -

1,154,275
Mendengarkan Mp3 musik Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - kecepatan tinggi- Mp3 Gratis - di LaguMp3Z.Com, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - oleh penyanyi LaguMp3Z.Com yang terbaik - Lagu Terbaru - di sini, lagu baru mp3 sampai jumpa lagi. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3Z.Com. download musik lebih cepat - di LaguMp3Z.Com, Dengarkan download lagu terpanas Indonesia, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang -

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo


bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo
Lihat Lebih