Nella kharisma - Leda lede.mp3 Dicky Gudang lagu Nella kharisma - Leda lede.mp3 - Dicky | Mp3 Gratis

Nella kharisma - Leda lede.mp3 - Dicky

684,837
Musik Mp3, Download Lagu Nella kharisma - Leda lede.mp3 Mp3 kualitas bebas - Musik Mp3 - di LaguMp3Z.Com, Download musik keinginan Anda bahagia mendengarkan musik, download lagu mp3 terbaru gratis. Download musik baru, . Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas -LaguMp3Z.Com, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik mp3 Nella kharisma - Leda lede.mp3 oleh penyanyi Dicky yang terbaik - Lagu Pop - di LaguMp3Z.Com, Download lagu kualitas tinggi dan nikmati suara langsung dengan lagu mp3 terbaik.

Lirik lagu: Nella kharisma - Leda lede.mp3

Biyen Koe Ngomong Wes Ra Sudi
Saiki Koe Nuntut Aku Bali
Opo Koe Pantes Tak Langgati


Aku Iseh Wedi Mbok Larani

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi
Lungamu Nengendi Aku Ra Nggoleki
Wes Kadung Kelaran Ati Ora Karuan
Wes Bubrah Kahanan Rosoku Uwes Ilang

Wes Lalekke Wae Aku Ora Nggondeli
Atiku Mung Siji Rakuat Yen Mbaleni
Salahmu Dewe Biyen Koe Wes Nglarani
Ati Leda Lede Saiki Koe Pengen Aku Bali

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Lihat Lebih