Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018 UCUP Nostra 13 Dengar lagu Mp3 Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018 - UCUP Nostra 13

Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018 - UCUP Nostra 13

520,394
Mp3, Download Mp3 online terbaru - di LaguMp3Z.Com, Mendengarkan musik Indonesia terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018 oleh penyanyi UCUP Nostra 13 hot, Lagu Mp3. Dengarkan musik online kualitas 320kb - lossless - yang tercepat di LaguMp3Z.Com. Download musik Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018 baru, Donwload Mp3 .Mendengarkan musik online tercepat, download lagu kualitas - LaguMp3Z.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Musik Mp3 Download

Lirik lagu: Nella Kharisma- Kalah cepet terbaru 2018

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten....

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten
Lihat Lebih