Nella Kharisma - Banyu Langit Fajar adi setyawan Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan | Download Lagu

Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

3,813,959
Download musik gratis - di LaguMp3Z.Com, Download Musik mp3 terbaru Indonesia, download lagu mp3 Indonesia. Download musik gratis Nella Kharisma - Banyu Langit kualitas terbaik - Lagu Mp3 Z - di LaguMp3Z.Com, Download musik Semoga Anda senang mendengarkan musik, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik gratis mp3 Nella Kharisma - Banyu Langit oleh penyanyi Fajar adi setyawan - Download Lagu Mp3 - di situs web LaguMp3Z.Com - Puncak musik. Dengarkan musik yang bagus, Download lagu hot berharap untuk membawa ke pengalaman hebat untuk kamu.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lihat Lebih