Via Vallen - Jerit Atiku Official محمد كمال (Official) Download lagu gratis Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official) | Lagu Mp3

Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official)

421,869
Download musik mp3 kecepatan tinggi - di sini, Dengarkan mp3 gratis di LaguMp3Z.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik Via Vallen - Jerit Atiku Official oleh penyanyi محمد كمال (Official) kualitas - Lagu Lagu - di LaguMp3Z.Com, lagu mp3 Selalu perbarui lagu, album dan MV yang terbaru membawa ke hiburan hebat untuk kamu. Mendengarkan musik terbarunya Via Vallen - Jerit Atiku Official gratis - Download Lagu - situs web LaguMp3Z.Com, Download gratis musik di 320k mesin berkualitas, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Via Vallen - Jerit Atiku Official

Aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri
Lihat Lebih